MENU
NIEUWS
EMAIL WACHTWOORD (vergeten?)
EMAIL

WACHTWOORD(?)


Nieuws

01-01-1970 01:00

We hebben ze weer,
Cranberries!!

Bekijk op Facebook
01-01-1970 01:00

mmm... ook zeker een keer proberen !

Bekijk op Facebook
01-01-1970 01:00

lekker en snel klaar !

Bekijk op Facebook
01-01-1970 01:00

super leuk om eens te lezen !

Bekijk op Facebook
01-01-1970 01:00

Spruitjes met venkel:
Ingrediënten:
1 sjalot,
1 of 2 tenen knoflook,fijngehakt,
olijfolie,
3 handen spruiten,in fijne partjes,
1 venkel, in fijne reepjes,
0,5 dl witte wijn,
4 eetlepels sap van sinaasapple of granaatappel.

Bereiding:
Zet de sjalot en de knoflook aan in olijfolie.Voeg als ze glazig zijn spruitjes en venkel toe.Laat een paar minuten bakken,zonder te kleuren.Schep regelmatig om. Blus af met een scheutje witte wijn.Breng aan de kook,draai het vuur laag en laat de wijn verdampen.De groenten moeten knapperig blijven dus laat ze niet te lang op het vuur staan.Maak op smaak met peper en zout en druppel er voor het serveren sap sinaasappel of granaatappel over.

Bekijk op Facebook
01-01-1970 01:00

Da's ook al zo lekker en snel gemaakt !

Bekijk op Facebook
01-01-1970 01:00

Zeker het proberen waard !!

Bekijk op Facebook
01-01-1970 01:00

Lekker en simpel: champignonsoep!

Bekijk op Facebook
01-01-1970 01:00

Lekker recept : Spinazie met geitenkaas:
Ingrediënten;
2 tenen knoflook,fijngehakt,
boter,
800 gram tot 1kg spinazie,gesneden,
2 tot 4 lepels creme fraiche ,
2 plakken geitenkaas van de rol,verkruimeld.
Bereiding:
Fruit de knoflook in een ruime pan in een klontje boter.Voeg als de knoflook glazig is de spinazie in porties toe.Voeg als alle spinazie zacht is creme fraiche ,peper en zout en geitenkaas toe.Roer goed door elkaar tot de kaas smelt.
Serveersuggesties: met pasta of aardappeltjes

Bekijk op Facebook
01-01-1970 01:00

Hollandse spinazie :
deze week voor maar €2.00 per kilo

Bekijk op Facebook